FR

Relax Trois Bornes - Tantra Massage

Prive  Sauna Wellness


Van harte welkom bij prive sauna Relax Trois-Bornes! 

Gelegen in het Waalse dorpje Gemmenich aan de grens van Vaals (Nederland) en de grens van Aken (Duitsland).

Ons doel is om U, uw partner, gezin of vrienden de mogelijkheid te bieden zich eens volledig te ontspannen.

Onze prive sauna is geschikt voor 4 personen.

Ook geven wij  Indische en Tantra massages !

Eveneens kunt U bij ons in een gezellige sfeer eten. Raadpleeg hiervoor de menukaart.Wij hebben: jacuzzi 37°, sauna met sanarium, infrarood ligstoelen, een zoutmuur, Kneipp voetbad, douche met stortemmer, zelfbedieningsbar, buiten ligstoelen met open haard.

sauna jacuzzi en tantra massage

Indische Massage

Indische massage is een zachte massagevorm met warme olie. De voeten, handen en het hoofd zijn de belanrijkste punten om spanning uit het lichaam weg te werken. Blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. 


Indische massage is een weldaad voor het lichaam. Het zorgt voor een totale ontspanning, verjonging, levenskracht, seksuele energie, kan pijn verminderen en zorgt voor een grotere weerstand. In het Oosten wordt de massage dan ook dagelijks toegepast om de gezondheid te behouden, de energiekanalen open te houden, te zuiveren en te versterken. 

  

 

Duur: 60 minuten

Tarief: € 55,- 

Tantra Massage

Het woord tantra betekent uitbreiden, te weven, te bevrijden. Met andere woorden betekent een tantra massage, buiten je kaders stappen en op verkenningstocht gaan in je eigen spiritualiteit en seksualiteit en zo je (zelf)bewustzijn verhogen. 

De tantra  voor een vrouw, koppels of mannen wordt gegeven door mezelf als man. Mijn vrouw Anja is pas begonnen aan haar opleiding. 

 

 

Duur: 90 minuten

Tarief: € 125,-

 

Duur: 120 minuten

Tarief: € 150,-


Wat is een Tantramassage?

 Een tantramassage is een sensuele, energetische en helende ontspanningsmassage. Door zachte liefdevolle aanrakingen worden lichaam en geest intens gekoesterd. De volledige aandacht voor elk plekje van je lichaam laten je voelen, laten je energie stromen, laten je genieten van top tot teen…..

 

Door je volledig over te geven aan het ontvangen ervaar je geborgenheid, kom je (w)meer in contact met je lichaam en met je gevoel en voel je je geliefd en geaccepteerd.

 

Laat je meevoeren in deze intense liefdevolle tantra ervaring!

olie massage tantra massage limburg belgie
sauna en tantra massage limburg
sauna wellness relax massage

Veel mensen denken dat Tantra massage een vorm van sex is. Een manier om geoorloofd seksuele uitspattingen te hebben. Dit slaat de plank volledig mis. In tantra massage wordt er met seksuele energie gewerkt (de levensenergie), maar met het doel om energieën te sturen en in te zetten voor bewustwording, groei, eigenliefde en liefde voor al wat is. Om te leven in eenheid in jezelf en eenheid met het universum. 

Tantra is een manier van leven. Bewust, volledig en vanuit je hart. Tantra massage gaat om overgave, liefde, vertrouwen, intimiteit en genieten.Tantra massage nodigt je uit om ja te zeggen tegen het leven. Tantra massage kan je leven in al haar facetten enorm verrijken. Het is echter niet zonder inspanning.. De veranderingen komen je niet aanwaaien. Het vergt inzet, bewustwording, doorzettingsvermogen maar vooral een keuze. De keuze om je leven en je relaties een diepere betekenis te geven. 

tantra massage wellness center Belgie - Limburg

Openingstijden:

Dagelijks geopend van 11.00 s'morgens tot 23.00 s'avonds - Uitsluitend op afspraak!

Een massage reserveren? Maak nu een afspraak!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voor meer informatie over onze massage-wellness arrangementen, neem een kijkje op onze website en blog !


«- Home