Spirituele Massages

Ubuntu Wellness Center Delft

 
Therapeutische en Spirituele Lichaamsbehandelingen
Ayurveda
Tui-Na
Afro-Shamanisme
Detox-Massages

ontspanningsmassage delft
ubuntu wellness massage center Delft

Wat is een spirituele massage en wat doet het voor mij?

 

Een spirituele massage bewerkt behalve het fysieke lichaam ook onze auratische, etherische en astrale lichamen. Afhankelijk van het levens thema van een klant wordt in een voorafgaande consult een energetische blauwdruk gemaakt van waaruit de therapeut een behandelingsplan gaat volgen.

 

Dit plan heeft als eerste doel om spanningen te verwijderen uit het lijf, ten tweede het lichaam in balans te brengen door een  energetische reiniging (met aandacht voor mogelijke trauma's) en als laatste alle lichamen te zegenen en versterken voor het bewandelen van het verdere levenspad.

 

 

spirituele massage

Diverse modaliteiten vanuit de klassieke massage therapieleer komen aan bod, maar met name het werken vanuit de oer tradities van Shamanisme, Gaianisme en Ayurveda vormen onderdeel van een spirituele massage.

Wat deze massage vorm doet voor de klant is vaak niet in woorden uit te leggen.

 

Hier toch een greep van wat klanten benoemen na het ondergaan van een spirituele massage:

 

helderheid, focus, alertheid, rust, balans, blijdschap, energie, vrijheid, daadkracht, liefde, zachtheid, eigenwaarde, verbinding, inzicht etc, te veel om op te noemen. Voor een ieder ligt het persoonlijk anders afhankelijk van de reden waarom men naar de praktijk is gekomen.