Ubuntu Wellness Universe

Spirituele Massages en Detox Massages en Anti-aging natuurlijke face-lift gezichtsmassage!

Therapeutische en Spirituele Lichaamsbehandelingen vanuit de oertradities

(Ayurveda, Tui-Na, Afro-Shamanisme en Gaianisme).

Ubuntu massage wellness center Delft

Cheraldine is een Spiritueel Consultant, Holistische Massage Therapeut , Lach Yoga Docent en Lichtwerker in de oertradities. Naast haar intuitief ontwikkelde kennis gebaseerd op hetgeen haar voorouders, de wetmatigheden van oermoeder Aarde en de Akasha Kronieken haar openbaren, mag zij zich ook beroepen op studie (School of Metaphysics and Healing, PanAmerican School of Natural Medicine, Dr. Kataria Laughter Yoga University ), spiritueel onderwijs (Afro-Shamanisme, Reiki, Sarva Dharma, Reincarnatie, Alpha Chi) en levenservaring (vanaf 7de levensjaar gaf ze zich toestemming om anders te ervaren d.m.v. meditatie, visualisatie, alternatieve voeding, oerzang).


Therapeutische en Spirituele Lichaamsbehandelingen vanuit de oertradities (Ayurveda Massage, Tui-Na, Afro-Shamanisme en Gaianisme). Na ieder behandeling is met klem aan te raden om veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

 

Hoofd Massage

Het hoofd wordt energetisch gereinigd en gemasseerd. Haarwortels worden gestimuleerd en het hoofdhuid wordt geolied. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Behandeling is inclusief drukpuntmassage van handen en voeten.

 

Duur: 45 minuten

Tarief: € 35,-

Ontspanningsmassage

Deze behandeling is speciaal gericht op het creeren van rust in het lichaam. Er wordt ook aandacht besteedt aan het brengen van meer zuurstof in het lichaam. Het hele lichaam wordt gemasseerd met nadruk op de ledematen.

 

 

Duur: 60 minuten

Tarief: € 55,-

ubuntu wellness massage center Delft

Ubuntu wellness massages Delft

 Therapeutische Massage

Deze massage bevorderd vanzelf een betere bloedcirculatie en brengt het lichaam tot een diepe staat van ontspanning. Bepaalde lichamelijke klachten bv rugpijn, schouderpijn etc kunnen extra aandacht krijgen als gewenst. Hierdoor profiteert het hele lichaam mee van de spanningsontlading van een bepaalde lichaamsdeel..


Duur: 90 minuten

Tarief: € 85,-

Spirituele Massage

Deze behandeling kan pittig zijn van karakter, maar zeer heilzaam voor mensen die bij een T-kruising zijn belandt, aan depressies of burn-out lijden, verandering in hun leven zoeken en/of klaar zijn om hun levensdoelen te bereiken of een belemmerende verleden achter zich te laten. 


Duur: 120 minuten

Tarief: € 110,-


Gezichtsmassage met natuurlijke anti-aging facelifting

Het detoxen van het gezicht staat hier centraal. Toxines in gezicht spieren en weefsels worden verwijderd d.m.v. een Chinese techniek. 


Duur: 90 minuten

Tarief: € 85,-

Detox - Voetmassage

D.m.v. een speciale toxines verdrijvende voetenbad worden de voeten eerst gewassen, daarna energetisch gereinigd. Hierna volgt een diepe Shiatsu voetmassage. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke producten.


Duur: 45 minuten

Tarief: € 45,-


Meer weten over Ubuntu Wellness Universe?

Ubuntu, uitgesproken als oe-BOEN-toe, is van oorsprong een humanistische levensfilosofie. Het woord is afkomstig uit de Bantoetalen van Zuidelijk Afrika. Centraal in de Ubuntu filosofie staat: verbinding en harmonie in relaties tussen mensen onderling. Ubuntu wordt gezien als een traditioneel Afrikaans concept, die onder andere benamingen terug te vinden is in alle oude culturen, volkeren en tradities van de wereld.

Ubuntu Wellness Universe Delft

Vanaf de eerste voorouderlijke influistering van de naam Ubuntu tot het bestuderen en uitdragen van het Ubuntu concept is er bijna twee decennia aan levenservaring nodig geweest voor de manifestatie van de Ubuntu Massage Wellness Universe.

De basis is reeds gelegd op Curacao ( zie www.ubuntucuracao.com) waar het Ubuntu concept zo breed mogelijk werd uitgezet in de vorm van de Ubuntu Wellness Center.

Een spiritueel, educatief en culinair centrum waar elk facet van het menselijk bestaan aandacht kreeg. Waar mensen samen konden komen om te eten, lachen en zichzelf te laten behandelen d.m.v. diverse massage therapieen.

Na 3 jaar was de tijd rijp voor meer diepgang, voor meer connectie met de universum en is in Delft de Ubuntu Wellness Universe geboren die als een springplank dienst doet door te vertrouwen op spirituele verbindingen die de weg uitstippelen naar universele welzijn, welbehagen en welvoelen van iedereen.


Meer lezen? Neem dan een kijkje op mijn website & blog !

facebook pagina ubuntu wellness massage
volg ubuntu wellness op twitter

Afspraak Maken:

Behandelingen en activiteiten vinden plaats in Delft bij YOENA Centrum voor Spirituele ontdekkingen,

Gebouw Delfstede , Phoenixstraat 66, ruimte 202, 2611 AM, Delft

www.yoena.nl.

Voor behandelingen en consulten dient men te bellen naar Cheraldine F. Osepa tel.nr: 06 186 15 230 of gebruik maken van het onderstaande antwoord formulier.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


«- Home