banner 50plus dating

Massages-Desire-Hoensbroek

Ontspanningsmassages - Erotische Massages - Hot Stone Massages


Welkom op de massage-page van massages-desire!

 

Hier kun je alle informatie vinden over de massages die ik geef in verschillende vormen en behandelingen van het lichaam met mijn heilzame handen.

 

Ik raad je aan eens goed rond te kijken en misschien vind je iets wat heel heilzaam kan zijn voor je eigen lichaam. Het ontvangen van een massage is heel gezond voor geest en ziel en voor je eigen lichaam, het zorgt ervoor dat je lichaam en je voortrazende geest tot een diepe ontspanning komen zodat je je zorgen tijdens de massage even opzij kunt zetten.

 

De massages geven een heerlijk ontspannen gevoel en je hebt weer nieuwe energie opgeladen om je drukke leventje voort te kunnen zetten.

 

Hier kun je mijn fotoshow bekijken en ik hoop dat je er met veel plezier naar kijkt. 

 

Ook jij kunt een fijne massage bij mij beleven. 

 

Aarzel niet om mij een keer te bezoeken en ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt. 

 

 

Als je verder naar beneden "scrollt" meer info, foto's en prijzen.  Tot kijk en veel kijkplezier!

XXX Desire.Wie ben ik?

Ik ben 35 jaar oud en ik heb een sportief tot slank lichaam; ook ben ik getatoeëerd. Mijn cupmaat is C; mijn schoenmaat is 41 en mijn lengte is 1.75. Ik geef al vijf jaar ontspanningsmassages en erotische massages met tantratechnieken. Ik heb een diploma in klassieke massages, hotstone massages en massage met intuïtie. Ik heb twee jaar in een massagesalon gewerkt om veel ervaringen op te doen; nu werk ik al drie jaar helemaal voor mezelf en geef mijn massages het liefst in mijn eigen huiselijke sfeer onder het genot van een drankje en kaarslicht. Mijn hobby’s zijn: fitness, lezen, zwemmen of een dagje naar de sauna, films en theater, dansen en feesten, muziek, spiritualiteit en hekserij, niets om bang van te zijn. Ik zal je wel betoveren maar niet vervloeken met mijn massages….......

Iets meer over de massages die ik geef:

Ontspanningsmassages:

Het losmaken van de spieren met de handen voor het hele lichaam in ontspannen sfeer. Ik doe al mijn massages op een tweepersoons bed ook de gewone ontspanningsmassages. Ik werk met olie en na de massage kun je een heerlijke warme douche nemen om de olie van je lijf te spoelen. Deze massage kan helemaal naakt of met aanhouden van ondergoed. De massage wordt begonnen met een zachte massage voor het hele lichaam daarna wordt het tempo opgevoerd en wordt het een stevige massage voor het losmaken van alle spiergroepen zowel voor de achterkant van het lichaam, als de voorkant van het lichaam. Je hebt de keuze uit een halfuur, drie kwartier of een uur. Vanaf de massages van drie kwartier komt er ook nog heerlijke voetzool reflexmassage bij.

banner ondeugd daten

Erotische massages:

Deze massage begint als een ontspanningsmassage met het losmaken van spiergroepen. Je wordt naakt gemasseerd en ik masseer je dan ook in mijn eigen natuurlijke Eva-kostuum. Je kunt me tijdens deze massage dan ook overal aanraken, zachtjes strelen of stimuleren. Ook is er de mogelijkheid om mij te masseren als je dat leuk vind om te doen. Deze massage wordt opgevoerd door het speels masseren van de geslacht organen en aanraking van de gevoelige plekken op het lichaam, die een sensueel gevoel zullen geven.

 

Verder masseer ik jouw lichaam met mijn lichaam,body to body massage,zo wordt je steeds meer opgevoerd naar het hoogtepunt, het orgasme van het lichaam. Bij gevoelige mensen zal ik volgens tantra technieken het orgasme proberen uit te stellen tot het einde van de massage en zal ik je mee laten voeren tot een handmatig orgasme of explosie van het lichaam waardoor je nog meer in een ontspannen staat zult geraken.

 

Na de massage kun je genieten van een warme douche om de olie op je lichaam te kunnen afspoelen. Vooraf samen douchen kan ook voor de mensen die dat spannend vinden; dat kan vanaf een uur erotische massage. Vanaf een uur erotische massage komt er ook nog een heerlijke voetreflex massage bij. Je kunt kiezen tussen een halfuur, driekwartier, 1 uur of anderhalfuur erotische massage. Je wordt ontvangen in gezellige huiselijke sfeer met vooraf een drankje en een gezellig praatje; je kunt dan meteen met me bespreken hoe je de massage graag gehad zou hebben. De kosten worden vooraf betaald en dan kan het plezier en de ontspanning beginnen.


Hot-Stone massages:

Massage met verwarmde stenen voor de koudere maanden; een diepe warme massage voor stijve of pijnlijke spieren voor ontspanning van lichaam, geest en ziel.

Deze heerlijke warme massage wordt op een massagetafel gegeven. Op een rustige manier wordt je met verwarmde olie in gesmeerd daarna volgt een zachte massage met de handen waarna vervolgens een massage volgt met de verwarmde Basaltstenen. Deze stenen worden verzameld in vulkanisch gebied en kunnen dan ook heel goed warmte vast houden. De warme stenen worden op verschillende plekken op het lichaam gelegd zodat de warmte goed de spieren in kan trekken. Wanneer de achterkant van het lichaam helemaal behandeld is met de stenen komt de voorkant van het lichaam aan bod. Ook hier wordt zowel met de handen als met de warme stenen gemasseerd, ook worden de verwarmde stenen op de chakra punten gelegd voor meer balans in deze energetische systemen van het lichaam. Je kunt kiezen tussen een massage van 60 min, 75 min of 90 minuten. Hoe langer de tijdsduur van de massage des te meer lichaamsdelen aan bod kunnen komen. Na de massage kun je gebruik maken van een warme douche om de olie van je lijf te spoelen.

Sensuele Ero-Massage:

Voor mensen die graag op een sensuele of erotische manier gemasseerd willen worden kunnen ervoor kiezen om de extra sensuele ero-massage van 15 min erbij te nemen. In het laatste kwartier van de massage gaan dan bij mij de kleren uit en worden je geslachtsdelen op een zachte manier gemasseerd met de handen en verwarmde steentjes. Je kunt me dan tevens ook overal aanraken. Deze extra sensuele ero-massage van 15 minuten kan ook gekozen worden bij de ontspanning massage. In deze massage kunnen ook extra verrassing elementen voor het lichaam tevoorschijn komen zoals blinddoek, veren, fibrerende matrialen, dit ligt aan de sfeer en de stemming van degene die ligt of de masseuse. Op het einde van deze massage volgt dan een handmatig happy end.

Massage voor stellen:

Zou je graag met je partner een bezoek aan mij willen brengen voor een heerlijk sensuele massage voor beiden? Dan biedt de massage voor stellen een goede uitkomst om samen te genieten van een massage binnen je relatie.

 

Met vooraf een drankje kunnen we de mogelijkheden voor deze massage samen doornemen. Allereerst wordt de vrouw op een sensuele manier gemasseerd, terwijl de man in adam-kostuum toekijkt.

 

Ook hier krijgen de spiergroepen hun aandacht met body to body massage zowel voor de achterkant als de voorkant van het lichaam. 


Na het masseren van de vrouw, gaat de man liggen en begin ik met de sensuele massage van de man terwijl de vrouw toekijkt, hierbij zal ik de vrouw wat massage-technieken uitleggen, zodat als ik begin met het masseren van de voorkant van het lichaam van de man, de vrouw naar keuze actief mee kan doen om samen haar man te kunnen masseren. Beiden partners kunnen ervoor kiezen om een hoogtepunt te hebben maar dat is geen verplichting maar eerdere een leuke bijkomstigheid. Na de massage volgt er een warme douche om de olie van je lijf te kunnen spoelen.


Massage prijzen en werktijden:

Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke massage van:

maandag t/m vrijdag van 12.00uur t/m 20.00uur.


PRIJZEN:

Ontspanningsmassages:


45 min. =  € 30,-
60 min. =  € 40,-

75 min. = € 50,-

90 min. = € 55,-

 
Erotische massages:


30 min. = € 50,-
45 min. = € 70,-
60 min. = € 90,-
75 min. = € 105,-
90 min. = € 120,-
 

Massage voor stellen:


60 min. = € 100,-
75 min. = € 125,-
90 min. = € 150,-

 

Hot-Stone Massages:


60 min. = € 45,-

75 min. = € 55,-

90 min. = € 60,-


15 minuten extra boeken voor een sensuele Ero-massage:   € 30,-

(als toevoeging aan de Hot-Stone massage of een ontspanningsmassage)

Hoe kom ik bij Massages-Desire? routebeschrijving:


Direct een afspraak maken? Bel of mail Massages-Desire:

In verband met "fakers", verzoek ik je vriendelijk eerst een afspraak te maken, dan geef ik je het exacte adres en huisnummer.

(Het is op loop afstand van Kasteel Hoensbroek.)


Ook kun je onderstaand mail-formulier gebruiken.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.