«- 1 - 2 -»

Massageoverzicht & uitleg massagepraktijk "Densang"


Thingoc massage

 

Thingoc is een stevige ontspanningsmassage. Het is een massage die de intensieve karakter van de grepen zorgt voor een goed ontspannend gevoel over het totale lichaam.

 

Hotstone massage

 

Hotstone is een lichaamsmassage met warme basalt (lava) stenen van ca 45 a 55 graden celsius.

Hotstone is geschikt voor of bij: spanningen, stress, spierproblemen, fibromyalgie en slechte doorbloeding.

 

Chocolade Massage

 

Chocolademassage is een heerlijk arrangement met een overheerlijke zoete geur. Uw rug wordt geschrubt met scrubolie. Daarna wordt je met eigen gemaakte chocolade massageolie gemasseerd. Dit wordt warm opgebracht. Chocolade werkt ontgiftend op uw huid. Het heeft een verzachtende, voedende en een anti verouderde werking.

 

Honing Massage

 

Honingmassage heeft een zeer verzorgende zachte werking op uw huid. Het wordt makkelijk door de huid opgenomen en geeft veel energie. Ook hierbij wordt uw rug eerst geschrubt en daarna met eigen gemaakte honingolie gemasseerd dit wordt warm opgebracht.

 

Wellness Treatment Massage


Het samenstellen van beauty en wellness arrangementen.

Met daarbij lichaamsscrub, lichaamspakkingen, gezichtsmassage, gezichtsmaskers en schelpenmassage.

 

Guasha therapie

 

Guasha betekent schrapen. Opgehoopte afvalstoffen worden met een jadesteen uit het lichaam verwijderd. Het is een manier om blokkades in het lichaam los te maken en af te voeren.

Guasha kan worden toegepast bij meer dan vierhonderd verschillende kwalen. Een behandeling duurt ongeveer een half uur tot veertig minuten. Het gemiddeld aantal behandelingen is ongeveer vier, maar chronische aandoeningen hebben meer behandelingen nodig.

 

Voetreflexologie

 

Fibromassage is een verkorte massage van minimaal 30 minuten tot een uur. Er zijn 2 verschillende soorten fibromassages. Massage tegen de pijn en massage voor de slaap. 74% van de Fibromyalgie patiënten hebben last van slaapstoornissen.

 

Afslankmassage


90% van alle vrouwen heeft last van cellulite.

Een Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een Afslankmassage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige cm. in omvang. Afslankmassage kun je zien als een goed alternatief voor de bekende liposuctie.

 

Zwangerschapsmassage

 

Vermoeidheid, zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid en eventueel angst voor de bevalling veroorzaken stress in het lichaam. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen soms emotionele gevolgen hebben. De bloeddoorstroming wodt bij de massage gestimuleerd, waardoor de placenta beter doorbloed en de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt. Vaak is het ook mogelijk om overtollig vocht kwijt te raken.

Zwangerschapsmassages worden gegeven vanaf drie maanden tot en met de laatste dag van de zwangerschap.

 

Babymassage

 

Leren zelf je baby te masseren. Shantala babymassage is een cursus van 3 lessen, waarin je als ouder de basistechnieken aanleert voor een ontspannende massage voor je baby. Deze massage heeft een positieve effecten op je baby en de ontwikkeling van je baby. Voor baby's vanaf 6 weken tot 10 maanden.

Je kan ervoor kiezen dat we de cursus bij je thuis gaan doen privé of wanneer je zelf een cursus babymassage van minimaal 4 ouders organiseert ontvangt de gastvrouw/heer een korting van 15 euro op het cursusgeld. Je kan er ook voor kiezen om bij mij te komen in mijn praktijk.

Negen maanden in de baarmoeder is een hele ervaring voor de baby. Een nieuw leven start, waarbij zeer veel indrukken worden opgedaan, licht, lawaai, honger, warmte of kou zijn er slechts enkelen van. Je baby kan daarbij liefde en warmte goed gebruiken. Het zoekt contact, maar praten kan hij nog niet....

 

Gezichtsmassage met ijsbollen

 

De nieuwste massagetechniek. Door afwisselen van warmte en kou door middel van massage en de ijsbollen ontstaat er een reactie van de huid de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de bloedvaten en de huid trekken samen. Hierdoor wordt de huid gelift. Bovendien blijft de make-up na een behandeling goed zitten, omdat de huid er minder vet door wordt. Door de invloed van kou ziet hij er bovendien minder glimmend uit. Couperose is eveneens een goede indicatie. "Het zal er niet door genezen, maar het vermindert wel. In eerste instantie raad ik klanten aan wekelijks te komen. Na een week of 6 wordt het resultaat duidelijk zichtbaar. De huid kan met behandeling eens in de maand bij gehouden worden voor een aanhoudend effect. De behandeling kan ook los genomen worden.

 

Dorntherapie

 

Veel mensen zijn in hun leven wel eens geplaagd door rugklachten of ischiasproblemen. De Dorn therapie is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling. Ze kan gebruikt worden bij ziektes, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. De Dorn therapie is vrij van ongewenste bijwerkingen, ongevaarlijk maar zeer werkzaam. Een volledige behandeling volgens methode Dorn kan tot een uur duren, echter geeft dikwijls de eerste behandeling al een gunstig resultaat. Maar anders na drie tot vier behandelingen moeten de klachten afnemen of volledig verdwenen zijn. De gehandeling volgens Dorn is relatief prijsbewust. Het kan zonder hulpmiddelen en medicamenten plaatsvinden, het kan altijd en overal gegeven worden en geeft snel een merkbare verbetering van het welbevinden. De methode Dorn berust op natuurlijk bewegingsverloop. Ze is bij vakkundige uitvoereing ongevaarlijk en toepasbaar voor nagenoeg alle clieënten.

Ik hoop u snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!


«- 1 - 2 -»