Tantra massages "De Wilde Ziel"


janine en mark tantra massages amsterdam rotterdam den haag

Wij, Mark of Janine (of 1 van ons, maar voor het gemak schrijven we overal “wij”)  geven de massages in een veilige, warme en liefdevolle omgeving, met veel persoonlijke aandacht.

 

De massages duren 2 tot 2,5 uur, waarbij we tijd voor jou maken voor: ontmoeten, ademen en landen, met een speels ritueel. Daarna masseren we je hele lichaam aan de voor en achterzijde. Naar gelang het soort massage dat jij hebt gekozen, leggen we verschillende accenten daarin.

 

Aan het einde is er altijd even een afrondend gesprek.


 

Zoals je misschien al hebt begrepen gaat het bij onze Tantra massages niet om erotische handelingen, maar om de levensenergie (Kundalini) in jou, als ontvanger van deze massage, wakker te maken. Het massage – ritueel is dus ook geen seksuele uitwisseling of een toewerken naar een bepaald seksueel hoogtepunt. We nemen je mee in een prachtig massage – ritueel, waarin jij jezelf op een goddelijke, liefdevolle, stromende of zelfs multi – orgastische manier kunt (leren) ervaren. We geven de massages meestal op een mat, maar op een tafel kan ook. We zijn (meestal) gekleed in een mooie doek of ondergoed, en jij mag helemaal bloot zijn.

 

 

Hieronder geven we korte uitleg bij de massages die we aanbieden, voor uitgebreidere info verwijzen we je graag naar onze eigen website: www.tantrischemassages.nl

Energetische massage:

Deze massage is gebaseerd op Neo Tantra Fusion. We laten je helemaal genieten van je tantrische kundalini, oftewel seksuele levensenergie. Doordat we met je ademen, je aanraken, je leren hoe je met je spieren deze energie kunt sturen, maken we iedere vezel in jouw lichaam wakker.

2 uur - € 150  incl. BTW.

Drukpunt massage:

Met deze helende drukpunt massage gaan we met je doorstroming van (seksuele) energie aan de slag. Knopen in je lijf kunnen die doorstroming belemmeren, waardoor je moe kunt zijn, hartkloppingen krijgt, opvliegers, pijn in je lijf of geen zin in seks.

 

2 uur - € 150  incl. BTW.

Tibetaanse massage:

We masseren afwisselend met lichte trommel en strijkbewegingen, duwen op bepaalde belangrijke punten voor doorstroming. Dit is een massage die heel veel teweeg kan brengen. Van oude emoties die loskomen en worden opgeruimd, tot nieuwe vitale energie die je nog dagen zult voelen.

2 uur - € 150  incl. BTW.


Vierhanden massage:

De naam zegt het al. Dit is een heerlijke speelse Energetische Tantra massage, maar dan met vier handen.

2 uur - € 250  incl. BTW.

Duo massage:

Een  Energetische Tantra massage waarbij jij tegelijk met je partner gemasseerd wordt in dezelfde ruimte, door twee ervaren Tantrika’s.

2 uur - € 275  incl. BTW.

Verwen arrangement:

Speciaal voor stellen. Wij ontvangen je met hapjes en drinken in een ware Tantrische tempel, waarbij we jullie leren om massagevormen en speelse energie bij elkaar op te wekken.

Dit is maatwerk, duur vanaf 3 uur. Prijs op aanvraag.


We uitnodigen je uit om in je hart en in je hele lijf open te gaan in het moment. Niet om “verlicht” te worden, niet om “multi-orgastisch” te worden (dat wordt je misschien wél), maar om je bevrijde ziel te voelen en vandaar uit te leven en te beminnen.


Wil jij ook een tantra sessie of massage boeken?

Voel je het ook kriebelen in je lijf? Alsof iets eruit wil? Sterk verlangend naar voorjaar?

 

We hebben een mooie massage bedacht hiervoor. Waarin we je hele lichaam tot leven laten komen met een speelse en energetische massage, met handen, doeken, veertjes en vooral heel veel liefdevolle aandacht. Tot je kronkelend al je energie weer voelt bruisen en je oer-beer uit zijn slaap tevoorschijn komt, misschien brullend, schreeuwend, maar weer helemaal blij en aanwezig in je lijf. Of misschien ontwaakt jouw zachte innerlijke godin, door al die speelse energie, die je weer laat drinken uit een zee van overvloed en je helemaal geliefd laat voelen!

Dagen, tijden en plaats waneer we beschikbaar zijn:

 

Janine:

ochtenden: ma-vrij 10.00 - 13.00 uur

middagen: do-vrij 14.00 - 18.00 uur

avonden: ma, woe-vrij 19.00 - 23.00 uur

 

Locatie:

ma-wo Amsterdam

do-vrij Rotterdam/Den Haag

 

Mark:

ochtenden: vrij-za-zo 10.00-13.00 uur

middagen: vrijdag 14.00-18.00 uur

avonden: ma, woe-vrij 19.00-23.00 uur

 

Locatie:

Den Haag

Rotterdam


Voor beschikbaarheid kun je het beste even bellen:

06-13795437 (Janine) en 06-27033545 (Mark).

(NB. als nummerherkenning uit staat nemen we niet op).

"Als je met ons werkt, doen wij dat ook vanuit onze totale aanwezigheid in echte liefde. Want alles in ons wil de geweldige liefde en extase, waar we als levende wezens in dit universum toe in staat zijn, delen en vermenigvuldigen. We hebben er na jaren van studie en investeren in ons pad, zelfs ons beroep van gemaakt om dat zoveel mogelijk te mogen doen."

contact formulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


«- Home