Massages Klaas Gelderland


Welkom op de massage-page van Massages Klaas!

 

Hier kun je alle informatie vinden over de massages die ik geef in verschillende massage vormen en massage behandelingen van het lichaam met mijn heilzame handen. Ik raad je aan eens goed verder t elezen om t ekijken of er iets bij zit wat heilzaam kan zijn voor jouw eigen lichaam. Het ontvangen van massages is heel gezond voor je lichaam, je geest en je ziel. Het zorgt ervoor dat je lichaam en je almaar voortrazende geest tot een diepe ontspanning komen, zodat je tijdens de massage, je dagelijkse zorgen even opzij kunt zetten.

Wie ben ik?

massage tafel voor massages aan huis gelderland

Mijn naam is Klaas en ben 56 jaar oud met heel wat "levens-ervaring" achter mij, ik heb dus al grijze haren. Verder heb ik een klein baartje een draag een bril.

 

Massages geven is altijd mijn hobby en passie geweest. Zo heb ik vele massage cursussen gevolgd alsook een voetmassage cursus. Ik ben geen therapeut voor blessure behandelingen, maar vind het fijn om dames een ontspannend gevoel te geven met mijn massages.

 

Ik heb nog geen massagesalon, maar kan wel aan huis ontvangen. Verder verplaats ik me door heel Nederland voor massages bij u aan huis of hotel in overleg.

 

Mijn hobby's zijn volleybal, lezen en masseren.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar "dames van goede huizen". Ben je gehuwd, gescheiden of vrijgezel, Discretie en geheimhouding staan bij mij hoog in 't vaandel! Naast de massages die ik geef, kun je me natuurlijk ook inhuren als gezelschaps heer voor een praatje of diner.

Ontspannings Massage:

Het losmaken van de spieren met de handen op de te behandelen punten, of over het hele lichaam. In overleg masseer ik uw schouders, rug of onderrug, armen, benen of uw hele lichaam.

Ik geef mijn massages op een door mij meegenomen uitklapbare massagetafel. Voor mijn ontspannings massages gebruik ik zuivere zachte massage olieën. (Na afloop van de massage hoop ik dan ook op een gelegeheid mijn handen te kunnen wassen)

 

De massage wordt gegeven bij voorkeur op een blote huid, welke u desgewenst gedeeltelijk kunt bedekken uiteraard.

 

De massage wordt begonnen met een zachte massage om de spieren op te warmen en gaat vervolgens over in een stevige massage om de vastzittende spieren weer goed los te maken. Uiteraard ga ik hierin niet verder dan dat u dit aankunt of aangeeft. De ontspanningsmassages kunt u ondergaan vanaf driekwartier tot waneer dit wenselijk is.

Voetmassage:

Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke voetmassage en onderbenen. Bij de voeten massage, worden de voeten eerst los gemasseerd gevolgd door een ontspannende voet massage. Tijdens deze massage komen vanzelf de gevoelige plekken op de voeten naar voren, waar ik me vervolgens indien nodig, nader op zal concentreren.

Erotische Massages aan huis voor Dames door heel Nederland

Erotische Massages:

 

Deze massage begint als een ontspanningsmassage met het losmaken van je spiergroepen over het hele lichaam. Je wordt naakt gemasseerd en je kunt mij tijdens de massage aangeven wat je wel en niet wilt en je kunt me aanraken.

 

Je zult gestreeld worden en je zintuigen worden geprikkeld en gestimuleerd, op een speelse manier worden je gevoelige plekjes aangeraakt die je een sensueel gevoel zullen geven.

 

Ook kan ik je een body to body massage geven en je masseren met mijn naakte lichaam als je dat zou willen.

 

Ook kun je kiezen voor een ontspannende voormassage, je kunt kiezen uit drie kwartier, een uur of zelfs een anderhalfuursmassage.

 

Na afloop van de massage ga ik ervan uit dat er bij u gedouched kan worden.

 

 

Prijzen Massages aan huis:

Ontspannings massage:

 • 45 minuten: € 50,-
 • 60 minuten: € 60,-
 • 75 minuten: € 70,-
 • 90 minuten: € 80,-

Voet massage:

 • 45 minuten: € 50,-
 • 60 minuten: € 60,-
 • 75 minuten: € 70,-
 • 90 minuten: € 80,-

 

 

Erotische massage:

 • 30 minuten: € 50,-
 • 45 minuten: € 70,-
 • 60 minuten: € 90,-
 • 75 minuten: € 105,-
 • 90 minuten: € 120,-

De kosten voor de gewenste massage dienen vooraf te worden voldaan.

Graag vooraf uw datum reserveren in onderling overleg.Vragen of direct reserveren?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Massages - "Klaas" - Gelderland

 • Voetmassages
 • Ontspannings Massages
 • Erotische Massages

 

"Uitsluitend en Exclusief voor Dames!"

neem snel een kijkje op mijn eigen webpage!