1 - 2 - 3 - 4 - 5

Gratis Massage Oproepen 3

Gerard

16 januari 2016

 

Hallo,

Ik ben masseur en op zoek naar een masseur en/of yogaleraar (regio Tilburg-Oosterhout-Breda) die met mij massage/yoga uitwisselingen wil hebben. Misschien heb je geen opleiding maar wel het juiste gevoel om te masseren dan kan de uitwisseling ook bestaan uit het beoefenen van massage- en yogatechnieken. 

Doel: rust en ontspanning geven en krijgen!

Ik heb het liefst een direct telefonisch contact dus voor informatie en afspreken kun je bellen: 06-30688993. 

Met vriendelijke groet,

Gerard


Pieter

24 december 2015

Ik zoek een massage uitwisseling omgeving Zeeland. Man of vrouw maakt me niet uit.

Als het wat verder weg is wil ik me nog wel verplaatsen, vaak kan ik het dan wel combineren met iets anders.

Ik ben een man, 64/189/95 weinig behaard en intiem geschoren. 

Diverse cursussen ontspanningsmassage gedaan en ook weekend cursussen tantra massage voor mannen. 

Ik bied me ook aan als massage oefenmodel en als partner om samen deel te nemen aan massage cursussen (bij veel cursussen m'n tantra moet je immers met een gelegenheidspartner komen)


Massagestel

13 december 2015

Leuk stel (m/v rond de de 50), zoekt andere stellen, omgeving Haarlem -Amsterdam voor het uitwisselen van ontspannende massages.


Hans

10 december 2015

Hallo, deze slanke jonge man uit Noord Antwerpen geeft gratis gehele ontspanningsmassage aan huis.

Daarom zoek ik mensen die van een massage kunnen genieten. Man of vrouw.

Graag een reactie met een beetje uitleg over jezelf.


Jan

7 december 2015

Ik ben Pools, 31 jaar oud en een student van de shiatsu-therapeut opleiding . Ik ben op zoek naar andere shiatsu studenten of mensen bij wie ik mag oefenen. ik woon in Rotterdam , Zuid Holland .

groet Jan


Pieter

6 december 2015

Ben een leuke verzorgde man. Lijkt me erg leuk om elkaar te masseren. Ben opzoek naar een (niet rokende) vrouw of stel. Om je een idee te geven, ben slank geschoren ook daar en behalve de massage ook in voor de gezelligheid. Bij de massage wordt het gehele lichaam gemasseerd. Heb ervaring en ben singel.  

Me


Nico

4 december 2015

Hallo massage liefhebbers,

Ik ben 54 jaar (man) en masseer sinds jaren voor mijn plezier en heb geen financiële aspiraties. Ik heb diverse cursussen gevolgd en heb dit tot een eigen stijl ontwikkeld waarbij ik op mijn en jouw gevoel afga. Ik maak geen onderscheid tussen mannen, vrouwen en stellen en respecteer ieders grenzen. Spreekt je dit aan mail mij dan om verdere stappen te zetten.

Met fijne massage groet,

Nico


HoLeBi-masseur

1 december 2015

Gratis masseur voor holebi's (m/v/trans), LHBT Bij mij kun je terecht voor een gratis sensuele massagebehandeling

 van 2 sessies om via aanraking door een man er achter te komen of

 mannen in ieder geval jouw ding is. Voor LHBT én hetero's tot maximaal 26 jaar.

 Ik ben gediplomeerd masseur (man), 35 jaar, van Surinaamse origine en ben zelf biseksueel.

 Ik weet uit levenservaring en studie inmiddels alles over het mannelijk lichaam

 en hoe die optimaal te bevredigen. Ik geef de massages in mijn praktijk aan huis.

 Hygiëne en discretie zijn gewaarborgd.

 Bel mij om een afspraak te plannen. 0630-887766 (SMS wordt niet beantwoord.) (dagelijks 9.00-19.00)


Peter

26 november 2015

Gezocht: massage/oefenmaatje voor Tantra masseurs opleiding.

Hallo ik ben Peter, 55 jaar en bezig met de Tantra masseurs opleiding. Ik zoek een leuke tantra massage geinteresseerde slanke/normale vrouw, die mij wil vergezellen naar de massageavonden van het Helios Opleidingscentrum in Heerde.

Ik sta ook open voor massage-uitwisselingen om mijn massagevaardigheden te vervolmaken. Ik woon in het mooie Twente en kan verplaatsen en ontvangen.

Bij interesse graag even een mailtje sturen. Namasté


John

22 november 2015

Ik ben op zoek naar massage uitwisseling in Zuid-Limburg met een vrouwelijke masseuse. Leeftijd niet belangrijk, masseer ervaring zou handig zijn. Ik masseer zelf veel, maar vind het ook fijn om zelf gemasseerd te worden. Vind jij het ook fijn om op regelmatige tijden te masseren of gemasseerd te worden, stuur dan een mail. 

groet john


Marco

14 november 2015

Ik ben een man van 53 en kom uit den haag.

Massages zijn vrij duur daarom ben ik op zoek naar een vrouw voor massage uitwisseling.

Heb je zin dan hoor ik het graagDelft:

reiki massage delft

Delft:

Tantra massage Delft, Red Dakini

Zoetermeer:

counscious life massage zoetermeer

Barneveld:

rosa brouwer, massageprakrijk barneveld


1 - 2 - 3 - 4 - 5