Massagepraktijk Happiness


Ignatius Jeroe

 

Tel. Mobiel: +316 86320982

(anonieme telefoontjes worden niet beantwoord)

 

Poemastraat 4

5645 CM Eindhoven

Noord Brabant

Mijn naam is Ignatius. Ik ben al sinds mijn tienerjaren actief als masseur. Mijn passie voor masseren heb ik ontdekt dankzij mijn zusjes.. Die waren onder de indruk van mijn heerlijke massages. Het is door hun aanmoediging dat ik me ben gaan verdiepen in het masseren.

 

Toen de gelegenheid zich aanbood ben ik massagecursussen gaan volgen en met masseurs kennis uit gaan wisselen. Ik ben me gaan specialiseren in integratieve massage. Deze massage discipline behandelt de mens als geheel: zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van de mens is onverzadigbaar.

erotische massages massagesalon happiness

Massage Mogelijkheden:

1. Royal Relaxation

Een uitermate heerlijke ontspannningsmassage gericht op het ontstressen en vitaliseren van het lichaam en geest. Na een behandeling van 1.5 uur zult u geen stress meer hebben. Dagen na de ervaring/behandeling bent u gegarandeerd nog aan het nagenieten. Kortom, goddelijk!

 

2. Four Hands Massage (duo- massage)

De sensatie van vier handen die uw ingeolied lichaam verkennen is niet te beschrijven. Uw lichaam wordt intens geprikkeld door vele stimuli. Als gevolg ervaart u een diepe rust door totale overgave. Ondervind aan den lijve hoe het is om door twee TOP masseurs in de watten gelegd te worden.

 

3. Happy End

Voor dames en heren die op zoek zijn naar het totale pakket. Niks kan tippen aan een heerlijke sensuele ontspanningsmassage waar u in de watten wordt gelegd door sterke, gedreven sensuele handen. Afgerond met een groot vuurwerkspektakel. Time to get happy!

 

4. Bossy Discipline

De fantasie om gedomineerd te worden komt tot leven. Ervaar de zoete pijn die veroorzaakt wordt door de striemen van een zweepslagen afgewisseld met tedere massage strijken. Ervaar de zoete pijn van de zweep in combinatie met een helende ontspanningsmassage. Overgave is onvermijdelijk.

happinnes, massage noord brabant
happiness, erotische massages brabant

Prijzen:

 

Elke massage behandeling duurt 1.5 uur.

 

Vast Tarief: € 65,-

Four Hands - Duo Massage: € 100,-


Contact - Afspraak Maken voor een Massage:

Heeft u vragen over de aangeboden massages of wilt u een afspraak maken? Gebruik hiervoor het onderstaande formulier om mij een bericht te sturen. In dien u een massage wilt boeken, zorg ervoor dat u enkele data meestuurt waarop u in de gelegenheid bent om langs te komen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk laten weten op welke data ik kan.

 

Voor meer foto's en informatie, kijk ook eens op mijn eigen website:

 

www.massagepraktijkhappiness.nl

www.massagepraktijkhappiness.nl