Algemene Voorwaarden


  1. Deze website is bedoeld voor masseurs en masseuses welke zelfstandig werken en niet zijn aangesloten bij betaalde SMS diensten.
  2. Uw foto's en teksten worden verwerkt tot een eigen webpagina en gebruikt voor advertenties binnen onze website's en nimmer doorverkocht aan derden.
  3. Uw pagina blijft 1 jaar online ofwel 365 dagen voor een éénmalige contributie, u mag uw teksten en foto's gratis onbeperkt door ons laten aanpassen, wij zitten 7 dagen per week voor u klaar.
  4. Uw advertentie kunt u op ieder moment door ons laten verwijderen, echter er wordt geen restitutie verleend.
  5. Een deel van de Abonnementsgelden zal worden gebruikt voor reclame- doeleinden om meer bezoekers naar deze site en uw webpagina te genereren.

 

LET OP!

Bij klachten van bezoekers over fake-advertenties of verborgen betaalde 06-nummers van adverteerders worden deze onmiddellijk verwijderd en wordt er géén restitutie verleend over het betaalde abonnementsgeld.

Privacy Statement

  1. Uw gegevens of emailadres worden niet doorverkocht aan derden.
  2. De masseur of masseuse is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn teksten, het wel of niet noemen van telefoonnummer en mailadres en kan als hij/zij wil d.m.v. het contact-formulier volledig anoniem blijven indien gewenst.

Laat ook een pagina maken van jouw massage salon!