« home    « erotische massage


Tantra en Thaise Body Massage


Kijk voor traditionele tantra -healing- massages eerder in het menu ontspanningsmassage

Tantra/Thaise Masseuse voor massage aan huis of werkplek bij u in de buurt?

Klik op je provincie!

   Groningen    Friesland      Drenthe      Overijssel

   Gelderland    Flevoland    Utrecht     Noord-Holland

  Zuid-Holland   Zeeland     Brabant       Limburg

    Belgie

Deze pagina bevat informatie over de oudste cultuur van de mensheid die uitging van het vrouwelijke principe: het matriarchaat. In deze cultuur werd de erotiek gezien als heilig. Het was immers de bron van de schepping: datgene waar het leven uit voorkomt.

 

Tantristische erotiek maakte deel uit van de religieuze beleving van de matriarchale cultuur.

 

Tantra werd gezien als een manier om religieus eenheidsbesef te ervaren en de levens (scheppings-)kracht te eren.Tantra-Massage

"Tantra, ook tantrische yoga genoemd, is de wetenschap die tot geestelijke verruiming en bevrijding leidt. In de Tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie alsook door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. Een deelaspect van Tantra is het omgaan met seksuele energie".

Talloze prostituees adverteren tegenwoordig met Tantra-massages.

Ook vele heren bieden via allerlei media Tantra-massages aan. Veelal gratis. Niets op tegen hoor.

Maar op slechts enkele adressen in Nederland kan je terecht voor echte Tantra-massage.

 

Een echte Tantra-masseur of - masseuse zal je het volgende uitleggen:

 

Tantra is niet gericht op snel klaarkomen. Tantra gaat om het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan over het hele lichaam.

 

De massage is een mogelijkheid om je te concentreren op je gewaarwordingen via je zintuigen hier en nu en om gedachten over verleden en toekomst te laten voor wat ze zijn.

 

In dit kader dient de masseur of masseuse een vast bedrag per uur te vragen en niet verschillende bedragen voor verschillende massages (lees: seksuele handelingen) of de mate waarin zij ontkleed is.

 

Tantra heeft niet alleen met sex of klaarkomen te maken, maar is een ware filosofie en wijsbegeerte vaar vele jaren studie aan vooraf gaan.

 

Bekijk de advertentie's en persoonlijke websites of webpagina's van de verschillende tantra of thaise massagesalons op uw gemak en maak uw keuze.Laatst ingeschreven Tantra-Praktijk:

Magdalena tantramassage delft

Tantra Healing Massage

 

Red Dakini

 

-massage

-healing

-shaman

 

Delft


«- Home